Ser du etter ny inspirasjon til kva du kan lage av egg i påska? Vi har samla tre av våre påskefavorittar frå Smaksglede her. Dei er alle lette å lage og innhelde lokale ingrediensar som gjer påskemåltida litt ekstra spennande!
Djevelegg frå Galavolden Gård
Djevelegg er enkel, god og fargerik fingermat som passer perfekt til påsketapas, frukost og lunsj!
Juviksild – Smørbrød med egg, frisk karrisalat og kryddersild
Delikat smørbrød med egg og frisk karrisalat på rugbrød, toppa med kryddersild frå Juviksild og dill.
Juviksild – Sandwich med rømmesennep og spekesild
Sunt og smakfullt smørbrød med rømmesennep og spekesild frå Juviksild.
God påske frå Coop Nordvest Smaksglede!
Vi håpar du koser deg med masse lokal mat i påska og vert inspirert til å prøve desse lokalmatoppskriftene frå Galåvolden Gård og Juviksild.
Sjå fleire oppskrifter frå Smaksglede her